Appartement, Hereweg

MOOI EN RUIM APPARTEMENT MET EEN SLAAPKAMER AAN DE HEREWEG IN GRONINGEN.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Bij binnenkomst is er een ruime lobby welke toegang verschaft naar de liften. Dit appartement bevindt zich op de vijfde etage en heeft een oppervlakte van ruim 58 m2.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met keuken, ruime slaapkamers en luxe badkamer. Het complete appartement wordt opgeleverd met een nette laminaat vloer en is hoogwaardig afgewerkt.

Het centrum, centraal station, meerdere supermarkten en de uitvalswegen bevinden zich op korte afstand. Op dit moment is de gemeente druk met het aanpassen van de ringweg en het creëren van een park/ plantsoen.

De huurprijs van €950,- is exclusief. Het voorschot van G/W/E is € 180,-. De maandelijkse huur komt dan uit op €1130,- Het appartement komt beschikbaar per 1 augustus.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000