Kamer, Venestraat

KAMER IN PRACHTIGE WONING NABIJ HET STATION IN ZWOLLE

SITUERING
De kamer van ongeveer 14m2 bevindt zich in een mooi authentiek pand studentenhuis. Desbetreffende kamer is gesitueerd op de tweede etage aan de achterzijde met een mooie uitzicht over de tuinen van de andere woningen.

VOORZIENINGEN
De voorzieningen als keuken, badkamer, het toilet en de buitenruimte worden gedeeld met de medebewoners. De keuken zit op dezelfde etage als de kamer en wordt gedeeld met de andere twee huisnoten op deze verdieping. Daarnaast is er op de begane grond nog een keuken. De tuin op de begane grond is zeer ruim, maar daarnaast is er op de tweede etage tevens een balkon wat een prachtig uitzicht geeft.

LOCATIE
Vanaf de woning is de stad in een paar minuten bereikbaar. Het station is tegenover het huis gelegen. Een grote Jumbo en Boni supermarkt is op een paar minuten afstand gelegen.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand. Let op: Deze kamer is per direct beschikbaar, grijp deze kans!

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een nette en gezellige student die waarde hecht aan het studentenleven.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000