Appartement, Akkerstraat

Een unieke woonervaring in de toren van de Noorderkerk in Groningen. Deze een slaapkamerwoning is 65m2 en kan gehuurd worden voor €1150,00 inclusief gas, water, elektra, internet en tv.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

LET OP! DE VIDEO IS VAN DE ANDERE TOREN IN HET GEBOUW EN IS IDENTIEK AAN HET APPARTEMENT WAT BESCHIKBAAR KOMT.

*********************

Het appartement is gelegen aan de Akkerstraat. Het object betreft de voormalige Noorderkerk aan het Noorderplantsoen. Het appartement is gelegen op de derde etage voorzijde en heeft drie etages.

Bij binnenkomst is er een zeer ruime landing waar tevens de badkamer en toilet zijn gesitueerd. De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, luxe wastafelmeubel met spiegel, douchecabine, thermostatische kranen, design radiator, douche rekje, toiletrol houder, handdoekenhouder en het geheel word mooi afgewerkt met een grijze plavuizen vloer.

Middels een trap en de originele authentieke deur komt men in de open keuken waar tevens toegang is tot een slaapkamer. De keuken is voorzien van onder andere een koel-vriescombinatie, afzuigkap, oven magnetron, vaatwasser, inductie kookplaat en natuurstenen werkblad.

Op de derde etage van het appartement is een ruime en zeer en unieke woonkamer gelegen in de nok van de kerk. de woonkamer heeft een 360 graden uitzicht met zeer unieke karakteristieke kenmerken.

Er is een leuke speelse gezamenlijke buitenruimte en tevens is er ruimte om je fiets veilig te stallen. Parkeren is ook mogelijk tegen een meer betaling.

De woning is gelegen aan het Noorderplantsoen op loopafstand van het centrum en op korte afstand van het Zernike complex. alle nodige faciliteiten zijn op steenworp afstand en de uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken.

Deze unieke woning is echt een bezichtiging waard en kan voor u een unieke woonervaring betekenen. Kom dus snel kijken en vraag een bezichtiging aan via onze site.

*Let op: op dit moment is de woonruimte nog niet compleet. De woonruimte zal per opleveringsdatum netjes en schoon opgeleverd worden.

De huurprijs van €1150,- is inclusief gas, water, elektra internet en TV.

De woonruimte is in overleg beschikbaar per 1 december.

De waarborgsom is gelijk aan tweemaal de huurprijs.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000