Appartement, Hereweg

NET APPARTEMENT OP PRACHTIGE LOCATIE TE HUUR.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************
Het appartement is gesitueerd op etage acht en is volledig zelfstandig. Het appartement beschikt over een hoge isolatiewaarde en vloerverwarming.

Het appartement beschikt over een nette woonkamer (circa 35m2) met open keuken, balkon en prachtig uitzicht. De slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 14m2. De woonruimte beschikt tevens over een ruime badkamer, aparte toilet, wasruimte en een berging in het pand. In overleg is er ook een parkeerplaats in het parkeerdek op de eerste etage te huur.


De kale huurprijs is €995,,-. Het voorschot voor de energie en servicekosten zijn: €210,-. De maandelijkse huurprijs is €1205,-. Het appartement komt in overleg beschikbaar per 1 februari 2021

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000