Appartement, Hereweg

Luxe nieuwbouw appartement (55m2) met inpandige eigen privé parkeerplek aan de Hereweg met een prijs van €1260,00. Het appartement is gelegen in de flat Pino Blanco. De flat bestaat uit 14 woonlagen en dit appartement is gelegen op de 3e etage voorrzijde etage en is beschikbaarheid per 1 februari 2020.

Het appartement heeft een slaapkamer en in overleg is het mogelijk dat er een tweede slaapkamer gerealiseerd wordt. Het appartement wordt in hoge kwaliteit opgeleverd, in het appartement zit een nette keuken, badkamer en berging.

Het appartement heeft ook een eigen buitenruimte/ balkon. Het appartement wordt zeer energiezuinig opgeleverd. Ook is er een lift in het object aanwezig.

Het centrum en centraal station zijn gemakkelijk per voet/ fiets te bereiken. Uitvalswegen zijn ook op korte afstand gelegen. De RUG, Hanze en het UMCG zijn gemakkelijk per fiets of openbaar vervoer te bereiken. Ook zijn er meerdere winkels en supermarkten op loopafstand.

In 2002 wordt de ringweg van Groningen ondergronds geplaatst. Door de ligging van het Pino Blanco zal het uitkijken op het park dat na de verplaatsing van de ringweg gerealiseerd zal worden.

Let op! De foto's zijn voorbeeldfoto's van een zelfde appartement in het gebouw en nieuwe foto's volgen snel.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000