Appartement, Hereweg

MOOI APPARTEMENT MET EEN APARTE SLAAPKAMER IN EEN GOEDE LOCATIE.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Het appartement heeft een ruime woonkamer met nette keuken (circa 44 m2), aparte slaapkamer (circa 9 m2), nette badkamer en toilet. De vloer is afgewerkt met een gietvloer, het appartement is voorzien van vloerverwarming.

Het centrum en het centraal station zijn gemakkelijk te voet / per fiets te bereiken. Ook uitvalswegen bevinden zich op korte afstand. De Rijksuniversiteit Groningen, Hanze en het UMCG zijn goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer.

Er zijn ook verschillende winkels en supermarkten op loopafstand.

De voorzieningen zijn van dezelfde kwaliteit. De huurprijs van € 1095,- inclusief gas, water en elektra. Het appartement is per 1 juni 2020 beschikbaar.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000