Appartement, Kruitgracht

Fantastisch gemeubileerd en turn-key opgeleverd appartement gelegen aan de Kruitgracht Het gaat hier misschien wel om een van de mooiste plekjes van Groningen, gelegen op loop afstand van Grote Markt en het UMCG met een huurprijs van €1000,00 inclusief.

De woning is hoogwaardig afgewerkt en heeft een gezellige woonkamer met een doorloop naar een eetkamer die ook als tweede slaapkamer gebruikt zou kunnen worden. er is een prima keuken aanwezig welke is gepositioneerd in een doorloop tussen de woon en slaapkamer (15m2).

De keuken is voorzien van veel gemakken, en de badkamer is voorzien van een douche met wastafel en toilet. Tevens is er een mogelijkheid om tegen meer betaling een parkeerplek te reserveren.

De afwerking en materialen zijn net als de meubilering met zorg uitgezocht en we zoeken hierbij dan ook een passende huurder.

Deze woning is geschikt voor maximaal 2 werkende mensen van bijvoorbeeld de NAM, SHELL, Atos, UMCG, Philips, Google of de Universiteit of nette PHD studenten.

Bent u werkend en wilt u op een top locatie in de stad Groningen wonen van alle gemakken voorzien? Neem eens contact op voor een bezichtiging.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000