Appartement, Hereweg

Prachtig volledig gerestaureerd en gemeubileerd appartement met 2 slaapkamers op Steenworp afstand van het bruisende centrum van Groningen van 70m2 met berging en een prijs van €1450,00 inclusief gas,water, elektra, internet, tv en meubilering.

Dit appartement is alleen geschikt voor werkende, expats of PHD studenten.

INDELING:
Via het lichte en ruime trappenhuis of de moderne lift komt u via de voordeur van nummer 12-D op de vierde etage, bij binnenkomst staat u in de centrale hal/entree met toegang tot onder meer de riante en lichte woonkamer van ca. 26 m2 met een weids uitzicht over de binnenstad en station. De woonkamer biedt op zijn beurt weer toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde van het appartement van ca. 12 m2 en grenst, net als de woonkamer, aan het balkon aan de voorzijde.


Via de hal heeft u toegang tot een luxe badkamer, tevens is er een en apart toilet.

Via de hal is er ook toegang tot de tweede slaapkamer ca. 12 m2 met doorgang doormiddel van twee openslaande deuren naar het brede balkon aan de achterzijde.

De aparte keuken is modern uitgevoerd en is voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, oven, koelkast, afzuigkap een kookplaat en voldoende kast en bergruimte.

Beneden in het souterrain treft u nog een ruime berging welke is voorzien van elektra.

De woning is officieel per 1-1-2020 beschikbaar maar kan in overleg per 15-10-2019.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000