Appartement, Koggekade

DRIEKAMER APPARTEMENT MET UITZICHT OP HET STATION VAN ZWOLLE

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Het ruime appartement met balkon en berging is gelegen op een van de meest strategische plekken in Zwolle.. Het bevindt zich in de moderne wijk Hanzeland, op steenworp afstand van het NS station, loopafstand van de binnenstad en ook de A28 is goed en snel bereikbaar.

SITUERING
De woning is gesitueerd op de vijfde etage en is zowel met de lift als de trap bereikbaar. Op de begane grond van het gebouw heeft u de beschikking over een eigen berging en parkeerplaats.

INDELING
In de hal geeft de eerste deur links toegang tot de open keuken in hoekopstelling. Raampartijen zorgen hier voor licht en prachtig uitzicht.

In de keuken is ruimte voor een eettafel. Deze kan echter ook geplaatst worden in de aansluitende, ruime woonkamer.
Deze woonkamer heeft dankzij het Franse balkon en de toegang tot de loggia een unieke, eigen indeling. Op de loggia kijk je uit over het levendige Lübeckplein en het water voor het complex. Je zit hier op de bovenste verdieping waardoor er geen 'dak' boven je hoofd zit.

De hal geeft tevens toegang tot de twee slaapkamers. De grootste aan de achterzijde kijkt uit op de loggia, de andere slaapkamer ligt aan de galerij.

De badkamer, apart toilet, meterkast en werkkast (met wasmachineaansluiting en cv) zijn ook via de hal te betreden. De badkamer is voorzien van ligbad, aparte douche en wastafel.

HUURPRIJS & BORG
Huurprijs is €1000,00 exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke heffingen. De kosten voor bijdrage voor VVE, parkeren en schoonmaak van algemene ruimtes bedraagt €125,00

De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of werkend stel.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1-3-21 voor een huurperiode van minimaal 12 maanden.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000