Appartement, Grote Markt

PRACHTIG APPARTEMENT MIDDEN IN HET CENTRUM VAN GRONINGEN TE HUUR.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

COMPLEX
Dit complex is gelegen op een top locatie midden in het centrum van Groningen. Het complex was een locatie voor diverse bedrijven, maar is in 2017 volledig gerenoveerd. In dit complex zijn 18 prachtige appartementen gerealiseerd. Het appartement waar het over gaat is appartement K.

SITUERING
Appartement K is gelegen op de vierde etage aan de achterzijde van het pand. In totaal is de woonruimte 40 m2 groot.

VOORZIENINGEN
Bij binnenkomst is er een gang met toegang tot het separate toilet. Via de gang is de woonkamer met luxe open keuken te bereiken. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een ruime koelkast, ruime vriezer, combimagnetron en vaatwasser. De badkamer (met douche en bad) is tussen de woonkamer en slaapkamer geplaatst. De slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde en heeft de toegang tot een eigen balkon.

De complete woonruimte wordt verwarmd middels vloerverwarming, tevens beschikt de woonruimte over een mechanische afzuiging door het hele appartement. Dankzij de goede (geluid) isolatie merkt een bewoner niet dat hij/zij op een steenworpafstand van de Grote Markt woont. De ramen bij de woonkamer kunnen opzij geplaatst worden waardoor er een bij zonnig weer een (inpandig) balkon gecreëerd kan worden.

LOCATIE
De locatie is fantastisch. Alles is op steenworpafstand van deze woonruimte.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract voor onbepaalde tijd door zal lopen..

HUURPRIJS
De huurprijs is €995,- exclusief. Voor een persoon is het voorschot €96,- voor twee personen €116


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000