Studio, Vijfhoek

RUIME STUDIO TE HUUR IN HARTJE BINNENSTAD ZWOLLE

Deze studio is gesitueerd in de binnenstad van Zwolle, op loopafstand van het winkelgebied, gezellige horecagelegenheden en het openbaar vervoer.

De entree zit aan de zijde van de binnenplaats/binnentuin. De woonkamer heeft een open keuken. Via de woonkamer is het balkon van circa 5m2 groot te bereiken. Vanaf het balkon is een prachtig uitzicht op het Gasthuisplein waar diverse winkels en terrassen te vinden zijn.

De badkamer is te bereiken via de hal. De badkamer is voorzien van douche en wastafel. Hier zit tevens een aansluiting voor een wasmachine. Er is een separaat toilet in de woning.

Het is mogelijk een parkeerplaats te huren in de overdekte garage, die zich bevindt onder het gebouw.

De winkelstraat van Zwolle ligt op nog geen één minuut loopafstand. Het station is te bereiken in ongeveer 5 minuten fietsen. Daarnaast ligt het Ter Pelwijkpark op een paar minuten lopen en het Wezenlandenpark op ongeveer 5 minuten fietsafstand.

De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en servicekosten à €58 voor de gemeenschappelijke ruimtes. Het appartement is beschikbaar per 1 maart 2020.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000