Appartement, Vijfhoek

LUXE STUDIO IN HET HART VAN ZWOLLE TE HUUR

SITUERING
Deze studio van circa 50m2 is nieuw opgeleverd in oktober 2018 op de locatie van de oude bioscoop. Het heeft een grote en lichte woonkamer. De woning heeft een fraai uitzicht.

VOORZIENINGEN
Het appartement is voorzien van een woon-/slaapkamer met een luxe open keuken. Deze is voorzien van een mooi aanrechtblad, koelkast, vriesvak, luxe kraan, inbouwoven en inbouw kookplaat met RVS afzuigkap.

Via de hal is de badkamer bereikbaar, welke voorzien is van een douche en wastafel. Er is een hangend toilet. Het geheel is voorzien van vloerverwarming en heeft een eigen CV ketel. De vloer is voorzien van PVC.

Het complex een grote binnentuin waar de bewoners van het complex samen kunnen komen. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven. Het appartement heeft daarnaast ook nog een ruim privé balkon.

Onder het gebouw is een parkeergarage aanwezig waar eventueel een parkeerplaats gehuurd kan worden à €75 per maand.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in het harte centrum van Zwolle. Letterlijk binnen één minuut lopen is de winkelstraat te bereiken. De Grote Markt met gezellige terrassen ligt een klein stukje verderop. Het station is in 5 minuten bereikbaar.

Voor de boodschappen kan er afgeweken worden naar bijvoorbeeld winkelcentrum Diezerpoort. Gezien de centrale ligging van het appartement is dit ook slechts een paar minuten fietsen.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar werkende kandidaten. Garantstelling is een pré.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000