Appartement, Vijfhoek

UNIEK PROJECT IN HARTJE CENTRUM VAN ZWOLLE

Op zoek naar een eigen plek om te wonen in het hart van Zwolle? In het historische centrum van de stad wordt een oud bioscooppand omgebouwd tot een prachtig wooncomplex met 39 appartementen. Door de centrale ligging van de appartementen is het een unieke plek om te wonen! De verwachte beschikbaarheid is oktober 2018.

Dit luxe appartement bevindt zich op de 2e verdieping. Het totale woonoppervlakte van het appartement is 50 m². Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de meterkast, toiletruimte, badkamer en berging.aan en ruime douche.De open keuken is geplaatst in de woonkamer waarvan de inrichting in een wandopstelling is geplaatst. De keuken beschikt over een koel-vriescombinatie, inbouw combi magnetron, luxe mengkraan, inbouw rvs afzuigkap en een luxe 4-pits inbouw kookplaat. De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, wastafel met luxe mengkr

De appartementen worden voorzien van een laminaatvloer, warmtepomp en de woningen kunnen gebruik maken van een (gedeelde) berging.

Het complex wordt voorzien van een lift en een ruim gedeeld dakterras.
Servicekosten bedragen € 53,- per maand. Water, elektra, tv, internet en gemeentelijke heffingen dient de huurder zelf te regelen.

Let op; de foto's zijn genomen op de derde etage, de ruimte is nagenoeg identiek, maar ligt op de tweede etage.

Voor meer vragen kunt u contact opnemen via: info@maxxhuren.nl of 088 6299038.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000