Appartement, Vijfhoek

ZEER GROOT APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS IN CENTRUM ZWOLLE TE HUUR

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Het appartement van ruim 100m2 is gelegen in een complex in hartje centrum van Zwolle. Letterlijk binnen één minuut lopen is de winkelstraat te bereiken. De Grote Markt met gezellige terrassen ligt een klein stukje verderop. Het station is in 5 minuten bereikbaar, evenals bioscoop Pathé. Voor de boodschappen kan er afgeweken worden naar bijvoorbeeld winkelcentrum Diezerpoort. Gezien de centrale ligging van het appartement is dit ook slechts een paar minuten fietsen.

SITUERING
Dit appartement is nieuw opgeleverd in oktober 2018 op de locatie van de oude bioscoop. Het ligt op de tweede etage.

INDELING
Het betreft een appartement met ruime en lichte woonkamer met een open keuken, een badkamer, separaat toilet en twee slaapkamers.

VOORZIENINGEN
Het appartement is voorzien van een woon-/slaapkamer met een luxe open keuken. Deze is voorzien van een mooi aanrechtblad, koelkast, vriesvak, luxe kraan, inbouwoven en inbouw kookplaat met RVS afzuigkap. Daarnaast is er een berging en een privé balkon met een prachtig uitzicht over het Gasthuisplein.

Het geheel is voorzien van vloerverwarming en heeft een eigen CV ketel. De vloer is voorzien van PVC.

Het complex heeft een grote binnentuin waar de bewoners van het complex samen kunnen komen. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven. Het complex heeft een grote binnentuin waar bewoners gebruik van mogen maken. Onder het gebouw is een parkeergarage aanwezig waar eventueel een parkeerplaats gehuurd kan worden à €75 per maand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een werkend(e) stel of kandidaat. Garantstelling is een pré.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000