Studio, Donkerstraat

Op een top locatie, midden in het centrum van Utrecht, ligt deze lichte studio (22m2). De studio is volledig gerenoveerd en voorzien van luxe uitgevoerde keuken en badkamer. De studio is geschikt voor een werkend op afstuderend persoon.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree en trappenhuis waar de studio op de eerste verdieping is gelegen.

Toegang tot de studio direct in het woon-/slaapgedeelte met open keuken. Deze woonruimte heeft veel natuurlijk lichtinval door de grote ramen aan de voorkant van de woning. Ondanks dat de woning in een zijstraatje ligt van dé winkelstraat van Utrecht, de Steenweg, is het toch heerlijk rustig wonen. De studio vraagt om een praktische indeling voor leven en wonen, maar biedt daarvoor voldoende ruimte. In deze ruimte ligt een nette laminaatvloer en is zelfs vloerverwarming aanwezig.

De keuken is van alle gemakken voorzien; 4-pitsgasfornius met afzuigkap, koel-vriescombinatie en een eigen wasmachine. Daarnaast is er voldoende werk- en bergruimte.

De badkamer beschikt voor een zwevend toilet, wastafel met spiegel en nette instapdouche.

Extra informatie
- De huurprijs bedraagt € 875,00 exclusief g/w/e, gemeentelijke heffingen/waterschapsbelastingen, televisie en internet.
- De borg bedraagt 1 maand huur.
- Geschikt voor een werkend persoon of afstudeerder.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000