Kamer, Koningin Wilhelminastraat

KNUSSE KAMER IN DE PRACHTIGE WIJK VEERALLEE

SITUERING
De kamer bevindt zich in een groot herenpand welke fungeert als studentenwoning met vele gezellige huisgenoten. Op de drie woonlagen wonen respectievelijk vier, drie en vijf huurders. Desbetreffende kamer is gesitueerd op de tweede etage van het pand aan de linkerzijde.

VOORZIENINGEN
De voorzieningen als keuken, badkamers, drie toiletten en de buitenruimte worden gedeeld met de medebewoners. Let wel: een aantal huurders heeft een eigen keuken waardoor de gemeenschappelijk kamer met 5 mensen gedeeld wordt. Dit zorgt voor een gezellige sfeer onder huisgenoten tijdens het koken van een avondmaal!

LOCATIE
Vanaf de woning is de stad en het station in ongeveer 5 minuten fietsen bereikbaar. Een grote Jumbo supermarkt is op een paar minuten afstand gelegen. Ook bioscoop Pathé is in de buurt.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een nette en gezellige student.

UNIEKE KANS:
Behalve deze kamer is er nog een naastgelegen kamer op dezelfde etage beschikbaar. Wil je samen wonen met een vriend(in)? Grijp jullie kans! Advertentie: https://maxxhuren.nl/objects/objects/display/11642/.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000