Appartement, Damsterdiep

LUXE APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMER OP PRACHTIGE LOCATIE TE HUUR.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************
Een gemeubileerde twee slaapkamerwoning met dakterras aan het Damsterdiep in Groningen van 80m2 me een huurprijs van €1550,00 inclusief meubilering, gas, water, electra, internet en tv.

De woning is uitermate geschikt als corporate appartement, of voor mensen van het UMCG, NAM, Google, PHD'ers of andere werkende profielen.

Bij binnenkomst is er een hoge en ruime hal met veel karakter en originele ornamenten, op de tweede etage is er een ruime woonkamer met een half open keuken welke is voorzien van een vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron, fornuis en afzuigkap. Er is een mooi en ruim dakterras en het gehele appartement is voorzien van een mooie houten vloer.

Er zijn twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer

De locatie is zeer centraal en op loopafstand van het centrum en alle uitvalswegen zijn dichtbij.

Parkeren is mogelijk in de tegenover gelegen parkeergarage tegen bewoners tarief.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000