Appartement, Damsterdiep

APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS OP PRACHTIGE LOCATIE TE HUUR.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************
Een prachtige en volledig gemeubileerd twee slaapkamer appartement van 80 m2 met ruime tuin. De prijs is €1650,00 inclusief voorschotten van gas, water, elektra internet, tv en een A tot Z meubilering. De woning is uitermate geschikt als corporate appartement, of voor mensen van het UMCG, NAM, Google, PHD'ers of andere werkende profielen.

Bij binnenkomst is er een hoge en ruime hal met veel karakter en originele ornamenten, opvolgend is er een ruime woonkamer heeft een half open keuken welke is voorzien van een vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron, fornuis en afzuigkap. Tevens heeft de woonkamer een sfeervolle verhoging waardoor de woonkamer erg speels aandoet. Aansluitend van de woonkamer is een zeer ruime tuin op het zuidwesten met berging, in de tuin is het heerlijk vertoeven en er is ruimte om de fiets te stallen

Er zijn twee ruime slaapkamers en een zeer bijzondere badkamer.

De locatie is zeer centraal, zo is het op loopafstand van het centrum en alle uitvalswegen zijn dichtbij.

Parkeren is mogelijk in de tegenover gelegen parkeergarage tegen bewoners tarief.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000