Appartement, Stalstraat

MOOI EEN SLAAPKAMER APPAREMENT IN HET HARTJE CENTRUM VAN GRONINGEN. DE PRIJS IS €950,00 EXCLUSIEF EN DE WONING IS BESCHIKBAAR PER 1 FEBRUARI.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************

Nieuwbouw tweekamerappartement gelegen aan de Grote Markt. Dankzij de goede isolatie is de geluidsoverlast minimaal. De Martinitoren bevindt zich op steenworpafstand. De welbekende winkelstraat de Herestraat is op steenworpafstand te vinden achter de gezellige terrasjes van de Grote Markt.

Het appartementencomplex is makkelijk te bereiken met de fiets, auto en openbaar vervoer.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, aparte slaapkamer, nette badkamer en buitenruimte. Ook is in het appartement vloerverwarming geïnstalleerd. Het gehele appartement wordt netjes afgewerkt en voorzien van een pvc-vloer.

De open keuken is van alle gemakken is voorzien. De keuken beschikt over een vaatwasser, combimagnetron, vriezer, ruime koelkast en inbouw-afzuigkap.

De aparte slaapkamer biedt toegang tot de buitenruimte van de woonruimte, deze ruimte bevindt zich aan de achterzijde.

De badkamer is voorzien van een ruim bad met jet stream, wastafel, douchecabine en toiletmeubel. De badkamer is luxe afgewerkt.

Het appartement beschikt over een eigen cv-ketel.

lET OP! De woning word inclusief verhuurd voor €950,00 exclusief en daar komt voor een persoon €96,00 en €116,00 voor twee personen gas, water en elektra overheen.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000