Appartement, Grote Markt

PRACHTIG APPARTEMENT OP TOPLOCATIE IN HARTJE CENTRUM TE HUUR.
********************
We hebben een gedetailleerde video gemaakt van de accommodatie in de advertentie. Wij verzoeken u eerst de video te bekijken en vervolgens te beslissen of u interesse heeft, daarna kunnen wij u uitnodigen voor de bezichtiging. U kunt ons kantoor bereiken via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare accommodaties, kunt u zich abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg, dit is gratis. Schakel je meldingen in om een ??bericht te ontvangen wanneer een nieuwe video wordt geüpload.
********************

Het complex is gelegen aan de Grote Markt, het complex is in 2017 gerealiseerd. Het betreffende appartement is gelegen op de tweede etage voor en achterzijde. Ondanks het oppervlakte van circa 37 m2 voelt deze woonruimte, dankzij de perfect indeling, veel groter.

Bij binnenkomst is er een gang met toegang tot het separate toilet. Via de gang is de woonkamer met luxe open keuken te bereiken. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een ruime koelkast, ruime vriezer, combimagnetron en vaatwasser. De badkamer (met douche en bad) is tussen de woonkamer en slaapkamer geplaatst. De slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde en heeft de toegang tot een eigen balkon.

De complete woonruimte wordt verwarmd middels vloerverwarming, tevens beschikt de woonruimte over een mechanische afzuiging door het hele appartement.

Dankzij de goede (geluid) isolatie merkt een bewoner niet dat hij/zij op een steenworpafstand van de Grote Markt woont. De ramen bij de woonkamer kunnen opzij geplaatst worden waardoor er een bij zonnig weer een (inpandig) balkon gecreëerd kan worden.

De locatie is het midden van het centrum, alle voorzieningen bevinden zich op loop of fietsafstand.

De woonruimte komt beschikbaar per 1 augustus 2020. De kale huurprijs is €950,-.
Voor één persoon wordt een voorschot gehanteerd van €96,- voor twee personen geldt een voorschot van €116,-.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000