Kamer, Akerkhof

KAMER OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET CENTRUM VAN GRONINGEN TE HUUR.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

De kamer heeft een oppervlakte van 13 m2, dit oppervlakte is op 1.50 meter hoog gemeten, Het vloeroppervlak zal een stuk hoger uitkomen. De keuken, douche en toilet worden gedeeld met slechts drie andere huurders

Het adres is Akerkhof, een van de gaafste locaties in de stad met uitzicht op de Vismarkt.

Er is een supermarkt aan de overkant van het pand. De grote markt is om de hoek. Het gaat hier om een nette kamer op een top locatie.

De huurprijs van €290,- is exclusief gas, water en elektra. (g.w.e. +/- €75,-). De woonruimte komt beschikbaar per 1 mei 2020.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000