Appartement, Brink

ONLANGS GERENOVEERD APPARTEMENT OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN ZWOLL

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning bevindt zich aan de Brink (randje centrum) dit is voor Zwolle een absolute A-locatie. Diverse supermarkten en speciaalzaken op steenworp afstand. en natuurlijk het centrum binnen 3 minuten wandelen. Het station is zon 5 minuten fietsen.

SITUERING
De woonruimte is gelegen op de begane grond van het pand. De ruimte is onlangs gerealiseerd en totaal gerenoveerd opgeleverd. De woonruimte word zonder vloer opgeleverd en is uitgerust met vloerverwarming door het gehele appartement.

INDELING
Bij binnenkomst de gezamenlijke entree met toegang naar de appartementen in het complex. Bij binnenkomst van het appartement bevind u zich direct in de woonkamer met open keuken. Hier bevind zich de hal naar de badkamer en de slaapkamer. In de slaapkamer is er toegang tot uw eigen dakterras.

Het appartement is gelegen op de eerste etage en is afgelopen maanden volledig gerenoveerd. De woonkamer beschikt over een open keuken welke is voorzien van een hete luchtoven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Het appartement beschikt over een aparte slaapkamer welke toegang biedt tot het terras aan de achterzijde.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijk heffingen. Het voorschot voor het gas, water en elektra bedraagt € 90,00 euro.
De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar werkende kandidaat of een werkend stel.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 januari 2021 voor een minimale duur van 12 maanden.
Op Locatie is het eventueel mogelijk een parkeervergunning te krijgen.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000