Studio, Warmoesstraat

NETTE ZELFSTANDIGE STUDIO MET MOGELIJKHEID VOOR HUURTOESLAG TE HUUR.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************

De studio is gelegen op de begane grond en heeft een oppervlakte van circa 28m2. De studio is volledig zelfstandig en beschikt over een eigen keuken, douche en toilet.

Bij binnenkomst is er een woonkamer met open keuken, dankzij de roomdivider is er een slaapkamer te creëren. Dankzij het grote raam komt er voldoende natuurlijk licht in de woonruimte. Aan de achterzijde van de studio is ruimte voor een wasmachine en links de douche en rechts het toilet.

De Warmoesstraat is gelegen in de wijk Oosterpoort, het centrum van Groningen bevindt zich op 2-3 minuten per fiets. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand.

De kale huurprijs is €730,-. Het voorschot voor gas, water en elektra is €150,-. De maandelijkse huur komt dan uit op €880,- per maand. De woonruimte komt in overleg beschikbaar per 1 december 2020.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000