Studio, Oudeweg

Prachtig appartement op een top locatie in Groningen. De kale huurprijs is €715,00 en de woning is beschikbaar per 1 december.

*********************

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************

Het appartement is 35m² groot en beschikt over een aparte slaapkamer en ruime woonkamer met veel lichtinval vanaf de straatzijde. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koel-vriescombinatie en vriezer. De badkamer is voorzien van een thermostatische watermengkraan, zwevend badkamermeubel en toilet. In de hele woning ligt een gebruiksvriendelijke pvc vloer.

Let op: internet, televisie en gemeentelijke belastingen zijn niet bij de servicekosten inbegrepen en het appartement word inclusief gas, water en elektra verhuurd. De prijs verdeling is: €715,- kale huur, €100,- energie kosten en €37.50 servicekosten. De totoaalprijs is €852.50

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000