€ 547,54 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
29 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Hofstraat 13B
9712JA Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Hofstraat

RUIME KAMER MET EIGEN KEUKEN IN HET CENTRUM VAN GRONINGEN TE HUUR.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
De woonruimte is gelegen in het centrum van Groningen. Alle voorzieningen zijn dan ook te vinden in de nabije omgeving. De Grote Markt is gelegen op circa 5 minuten lopen en de Zernike Campus op circa 10-15 minuten fietsen.

SITUERING
De kamer is gesitueerd op de tweede etage.

OPPERVLAKTE
De woning heeft een oppervlakte van circa 29 m2.

INDELING
De kamer is gesitueerd op de tweede etage en is opgesplitst in een slaapkamer aan de achterzijde en een woonkamer aan de voorzijde. Er is genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed in de slaapkamer en een kledingkast. In de woonkamer is ook genoeg ruimte voor alle meubels. De keuken is tevens apart gelegen, deze beschikt over een gasfornuis, wasbak met kraan en genoeg opslagruimte. Aan de achterzijde is ook nog een (gedeeld) balkon te vinden. De badkamer en het toilet zijn ook te vinden op de etage en worden gedeeld met één andere bewoner.

HUURPRIJS & BORG
De kale huurprijs bedraagt €547,54- en de servicekosten zijn gebaseerd op een voorschot van €175. Dit maakt een totale huurprijs van €722,54 per maand. De borg staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Het aanvragen van huurtoeslag is bij deze woning niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 augustus voor een periode van minimaal 12 maanden met hierna verlenging voor onbepaalde tijd.

Let op: er is een campuscontract van toepassing voor deze woonruimte wat betekend dat je de woonruimte moet verlaten bij het beëindigen van je studie, zodat de woning beschikbaar blijft voor een studerende huurder.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette, studerende kandidaten. Er wordt om een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?