€ 175,00 p/m excl.

1 slaapkamer
9 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Akerkhof 19
9712 BB Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Akerkhof

KNUSSE STUDENTENKAMER IN DE BINNENSTAD VAN GRONINGEN TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
De kamer is gelegen aan het Akerkhof en heeft uitzicht over de Vismarkt. De supermarkt is tegenover de woning en verscheidene terrassen en uitgaansgelegenheden zijn op loopafstand. Verder is het circa 5 minuten fietsen naar het hoofdstation en circa 10 minuten naar de Zernike Campus.

SITUERING
De kamer is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde.

OPPERVLAKTE
De kamer heeft een oppervlakte van circa 9 m2.

INDELING
Het betreft een leuke kamer met mooie grote ramen waardoor je veel natuurlijk daglicht binnenkrijgt. De kamer beschikt over een ingebouwde hoogslaper waardoor je veel ruimte kan besparen. Daarnaast is er in de kamer voldoende ruimte voor een kledingkast, een bank en/of een tafel. Verder zijn er in de woning een keuken en een badkamer aanwezig die recent gerenoveerd zijn. De keuken, badkamer en het toilet worden gedeeld met twee medebewoners.

HUURPRIJS & BORG
De kale huurprijs bedraagt €175,-. Hier komt een bedrag van €20,- overheen aan servicekosten wat een totale huurprijs maakt van €195,-. De nutsvoorzieningen worden onderling geregeld.
De borg staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Het is bij deze woning niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 augustus voor een periode van minimaal 12 maanden met hierna verlenging voor onbepaalde tijd.
Let op: er is een campuscontract van toepassing voor deze woonruimte wat betekend dat je de woonruimte moet verlaten bij het beëindigen van je studie.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar studerende kandidaten. Er wordt om een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?