€ 544,00 p/m excl.

1 kamer
24 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Floresplein 10
9715 HJ Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Floresplein

RUIME STUDENTENKAMER MET EIGEN KEUKEN EN EIGEN DOUCHE IN DE GEZELLIGE KORREWEGWIJK

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
De woning is gelegen aan het Floresplein, wat gelegen is in de Korrewegwijk. Aan het Floresplein bevindt zich een supermarkt en ook is de sportschool enkele minuten lopen. Verder ben je met circa vijf minuten fietsen in het centrum en is het circa tien minuten fietsen naar de Zernike Campus.

SITUERING
De kamer is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde.

OPPERVLAKTE
De woning heeft een oppervlakte van circa 24 m2.

INDELING
Via de gezamenlijke hal kom je in de ruime kamer welke gesitueerd is aan de achterzijde van de woning. De kamer bestaat uit twee delen: er is een kamer aanwezig waar je een woon-/eetkamer van kan maken. Tevens beschikt dit deel over een eigen, praktische keuken. Daarnaast kom je via een doorgang uit in de tweede kamer, hier is ruimte om een bed en een kledingkast te plaatsen. Tevens heb je hier toegang tot de badkamer welke beschikt over een douche. Het toilet bevindt zich op de hal en wordt gedeeld met twee medebewoners, evenals de wasmachine die zich op de gang bevindt.

HUURPRIJS & BORG
De kale huurprijs bedraagt €544,- en de nutsvoorzieningen zijn gebaseerd op een voorschot van €162,50. Dit maakt een totale huurprijs van €706,50 per maand. De borg staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Het aanvragen van huurtoeslag is bij deze woning niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 augustus voor een periode van minimaal 12 maanden met hierna verlenging voor onbepaalde tijd.
Let op: er is een campuscontract van toepassing voor deze woonruimte wat betekend dat je de woonruimte moet verlaten bij het beëindigen van je studie, zodat de woning beschikbaar blijft voor een studerende huurder.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette, studerende kandidaten. Er wordt om een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?