€ 325,00 p/m excl.

2 kamers
18 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Noorderbuitensingel 10a
9717 KK Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Noorderbuitensingel

RUIME KAMER AAN DE NOORDERBUITENSINGEL 10A KAMER TE HUUR.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning is gelegen in de Noorderplantsoenbuurt. De kamer ligt op 3 minuten fietsen van het centrum en van de andere voorzieningen. De supermarkt is op loop afstand. Daarnaast is het ongeveer 5 minuten fietsen naar Zernike Campus en de Universiteit.

SITUERING
De kamer is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde van het pand.

OPPERVLAKTE.
De kamer heeft een oppervlakte van circa 18m2.

INDELING
De kamer is gelegen op de eerste etage van het pand. De kamer is voorzien van een woonkamer, keuken, serre, wc en een gedeelde wasmachine en badkamer..

PARKEREN
Parkeren aan de straat is met vergunning en er zijn parkeerplaatsen nabij het pand te huur (mits beschikbaar).

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €325 exclusief het voorschot van de servicekosten zijn €100,-. Dit maakt een totaalprijs van €425,- incl per maand.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 augustus 2024 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?