€ 950,00 p/m excl.

1 slaapkamer
3 kamers
42 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Tolbertstraat 23A
9351 BB Leek

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Tolbertstraat

LEUK APPARTEMENT AAN DE TOLBERTSTRAAT IN HET CENTRUM VAN LEEK TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
Het appartement is gelegen aan de Tolberstraat in het centrum van Leek. De voorzieningen zoals de supermarkt en winkels zijn te vinden in de nabije omgeving. Groningen is gelegen op circa 20-25 minuten met de auto en met het OV op circa 30 minuten.

SITUERING
De woonruimte is gesitueerd over de eerste etage.

OPPERVLAKTE
De woning heeft een oppervlakte van circa 42 m2.

INDELING
Bij de entree komen we in de hal waar zich de slaapkamer, badkamer, toilet en de toegang tot de woonkamer met open keuken zich bevinden. De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 25m2 en er is genoeg ruimte voor een grote bank, eettafel en een tv meubel. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, ruime koelkast, inductiekookplaat en een oven. Tevens is in de woonkamer nog een berging te vinden waar ruimte is voor een wasmachine en een droger. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en hier is genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafel met spiegel. Het toilet is apart gelegen van de badkamer. Tot slot is er nog een dakterras aanwezig welke wordt gedeeld met de andere appartementen.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs van de woning bedraagt €950,- exclusief, het voorschot voor de nutsvoorzieningen bedraagt 125,- dit maakt een totaal van €1075,-. De borg staat gelijk aan één maand huur. Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is per 1 juli beschikbaar voor maximaal 12 maanden.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten, dit kan zowel werken als studerend zijn. Er wordt om een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?