€ 1.795,00 p/m excl.

4 slaapkamers
76 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Schuitendiep 25B
9712 KE Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Schuitendiep

STUDENTENHUIS MET VIER KAMERS IN HET CENTRUM VAN GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
De locatie is perfect gelegen, om de hoek van het Poeleplein waar verschillende horeca en uitgaansgelegenheden zijn. Verder zijn alle voorzieningen nabij en is de Zernike Campus circa 10 minuten fietsen.

SITUERING
De woonruimte is gesitueerd over de derde en vierde etage van het gebouw.

OPPERVLAKTE
De woning heef een oppervlakte van circa 76 m2.

INDELING
De woning bevindt zich op de tweede etage. Bij binnenkomst bevindt zich direct aan de linkerkant de praktische keuken die tevens toegang geeft tot het gezamenlijke balkon met uitzicht over het Forum. Aan de achterzijde bevindt zich tevens de eerste kamer, die grote openslaande deuren heeft. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich de tweede kamer, welke uitzicht heeft over de grachten van Groningen en voldoende ruimte heeft voor een bed, bank en tafel. Op deze etage bevindt zich tot slot het toilet.
Op de derde etage bevinden zich de andere twee kamers, een kamer aan de voorzijde en een kamer aan de achterzijde. Beide kamers hebben voldoende ruimte voor een bed, een tafel en eventueel een bank. De kamer aan de achterzijde beschikt tevens over een eigen balkon. Tot slot is de badkamer ook gesitueerd op deze etage.
Het is mogelijk om deze woning te huren met vier studenten, maar uiteraard is het ook mogelijk om de woning te huren met drie personen en van één van de kamers een gezamenlijke woonkamer te maken.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs van de woning bedraagt €1.795,- exclusief. De nutsvoorzieningen regel je zelf. De borg staat gelijk aan één maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is per 1 juli beschikbaar voor maximaal 12 maanden.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette, studerende kandidaten. Er wordt om een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?