€ 1.010,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
48 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Blekerswegje 4a-2
8021 AH Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Blekerswegje

PRACHTIG APPARTEMENT OP A-LOCATIE OP TWEEDE ETAGE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 210 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één bruto-maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar één werkend persoon die tevens een garantsteller kan overleggen.

OVER DE WONING
Dit appartement is gelegen op de tweede etage in een bestaand authentiek pand genaamd 'Agter de Plancken', pal voor de oude rivier Dieze dat nu fungeert als stadsgracht nabij de Diezerkade. Het is één van de laatste authentieke panden in de straat.

Een leuk weetje: Vroeger, toen de afsluitdijk nog niet bestond, liep de rivier wel eens over de kade op. De bewoners van toen plaatsen letterlijk planken langs staanders om de woningen droog te houden. Zodoende heet het gebouw 'Agter de Plancken'.

De woonkamer is zeer ruim, de keuken grenst aan de woonkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals koelkast met vriesvak, afzuigkap, luxe mengkraan, vaatwasser en combimagnetron.

De slaapkamer beschikt over een grote vide etage wat gebruikt kan worden als opbergruimte. Er is tevens een zeer groot dakterras aanwezig, een ware luxe in de binnenstad.

De woning ligt op een A-locatie, alles wat je nodig hebt is op loopafstand te bereiken. Deze plek grenst aan de Thomas a Kempisstraat waar diverse speciaalzaken te vinden zijn. Om de hoek ligt het winkelcentrum Diezerpoort waar u uw alledaagse boodschappen kunt doen.

Op loopafstand is het stadscentrum te bereiken en tevens het Ter Pelwijkpark waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Het station is in ongeveer 5 tot 10 minuten fietsen bereikbaar. Een busstation is nabij gelegen. Kortom: De perfecte locatie!

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?