€ 830,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
35 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Turfsingel 92B-2
9711VX Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Turfsingel

LEUK APPARTEMENT MET HUURTOESLAG BESCHIKBAAR OP EEN TOP LOCATIE NABIJ HET CENTRUM

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
De woning ligt aan de grachten van Groningen, het is slechts enkele minuten lopen naar de Grote Markt en het Poeleplein. Het station is circa 7 minuten fietsen en alle nodige voorzieningen zijn nabij.

SITUERING
De woonruimte is gesitueerd op de tweede etage voorzijde.

OPPERVLAKTE
De studio heeft een oppervlakte van circa 35m2.

INDELING
Het betreft een ruim appartement waar voldoende ruime is voor een zithoek een eettafel. Er is een strakke keuken aanwezig die van alle gemakken is voorzien. Verder beschikt de woning over een aparte slaapkamer en een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

HUURPRIJS & BORG
De kale huurprijs van de woning bedraagt €830,-. De servicekosten zijn gebaseerd op een voorschot van €150,- en dit maakt een totale huurprijs van €980,-. De borg staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Afhankelijk van je persoonlijke situatie is het bij deze woning mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 augustus voor een periode van 12 maanden met hierna de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?