€ 1.695,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
63 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Nieuwe Ebbingestraat 7a
9712NC Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Nieuwe Ebbingestraat

RUIM GEMEUBILEERD TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT MET DAKTERRAS NABIJ DE BINNENSTAD VAN GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
De woning is gelegen aan de Nieuwe Ebbingestraat, een gezellige straat met veel winkels en horecagelegenheden en nabij de gracht. Met circa vijf minuten lopen sta je op de Grote Markt, evenals in het Noorderplantsoen.

SITUERING
De woning is gesitueerd op de eerste etage.

OPPERVLAKTE
De woning heeft een oppervlakte van circa 63 m2.

INDELING
Via de trap kom je uit in de hal die onder andere toegang geeft tot de ruime woonkamer die voorzien is van veel lichtinval door de grote raampartijen. Er zijn hier zowel een ruime zithoek als een ruime eethoek gecreëerd. Via de woonkamer is de strakke keuken te bereiken, deze is van alle gemakken voorzien. Vanuit de keuken heb je tevens toegang tot het grote dakterras. Verder beschikt de woning over een toilet, een badkamer voorzien van bad met douche en wastafel. Er zijn twee slaapkamers aanwezig en bij één van de slaapkamers is nog een balkon aanwezig.

HUURPRIJS & BORG
De kale huurprijs bedraagt €1.695,- en de nutsvoorzieningen dien je zelf te regelen. De borg staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Het aanvragen van huurtoeslag is bij deze woning niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 juli voor een periode van 12 maanden met hierna de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?