€ 510,00 p/m excl.

1 kamer
26 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
J.C. Kapteynlaan 30A
9714 CR Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, J.C. Kapteynlaan

RUIME STUDENTENKAMER AAN DE J.C. KAPTEYNLAAN IN GRONINGEN TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op ‘Ja ik heb interesse’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De J.C. Kapteynlaan ligt op slechts vijf minuten fietsen vanaf de Grote Markt, het station is ongeveer 3,0 kilometer fietsen en de Zernike Campus is op circa 3,9 kilometer afstand. Voorzieningen zoals een supermarkt zijn nabij en het Stadsstrand is om de hoek.

SITUERING
De kamer is gelegen op de derde verdieping.

OPPERVLAKTE
De kamer heeft een oppervlakte van circa 26m2.

VOORZIENINGEN
Het betreft een ruime kamer van circa 26m2. Door de grote raampartij komt er veel natuurlijk daglicht binnen. In de kamer is genoeg ruimte voor een zithoek met een eettafel/bureau, kledingkast en een tweepersoonsbed. Ook is er nog een eigen keukenblok aanwezig (zonder kookplaat) met (ruimte voor) een koelkast, wastafel en genoeg opslagruimte. De keuken, douche en het toilet worden gedeeld met vier huisgenoten. Tevens is er een gezamenlijk balkon aanwezig welke te bereiken is via de keuken.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs bedraagt €510,-. Hier komt een bedrag van €5,- overheen voor de servicekosten. De nutsvoorzieningen worden onderling geregeld. De borg staat gelijk aan één keer de maandhuur.

HUURTOESLAG
Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 juli voor een periode van maximaal 12 maanden.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn wij opzoek naar een nette, studerende kandidaten. Er wordt om een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?