€ 272,62 p/m excl.

1 kamer
16 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Briljantstraat 333
9743 NM Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Briljantstraat

LEUKE STUDENTENKAMER OP IDEALE LOCATIE TUSSEN HET CENTRUM EN DE ZERNIKE CAMPUS TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De Briljantstraat is gelegen in de wijk Vinkhuizen, een ideale locatie op zo’n circa tien minuten fietsen vanaf het centrum, evenals dat het circa tien minuten fietsen naar de Zernike Campus is. Verder zijn alle nodige voorzieningen nabij. Uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken.

SITUERING
De kamer is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde.

OPPERVLAKTE
De kamer heeft een oppervlakte van circa 16 m2.

VOORZIENINGEN
Alle voorzieningen worden gedeeld met 5 leuke andere bewoners. Er is een luxe keuken is met koelkast, vaatwasser, koopplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, genoeg opberg en werkruimte. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, instapdouche, wastafel met opbergruimte, spiegel met verlichting, design radiator. in de entree hal is de toilet gelegen.
Ook is er een ruime gezamenlijke tuin welke op het zuidwesten gelegen is met een schuur waar de fiets gestald kan worden.

HUURPRIJS & BORG
De kale huurprijs bedraagt €272,62,-. Hier komt een bedrag van €30,- aan servicekosten overheen. Dit maakt een totale huurprijs van €302,62,-. De nutsvoorzieningen worden onderling met de andere bewoners geregeld. De waarborgsom staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Het is bij deze woning niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 juli 2024 beschikbaar. De huurperiode bedraagt eerst maximaal 12 maanden waarna het huurcontract eventueel verlengt kan worden en doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette studenten die het huis graag netjes houden. Daarbij wordt er om een garantsteller gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?