€ 1.275,00 p/m excl.

3 slaapkamers
4 kamers
70 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Korreweg 179B
9714 AK Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Korreweg

APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS EN BALKON AAN DE KORREWEG IN GRONINGEN TE HUUR.

INFORMATIE
Naast de foto's hebben wij ook nog een gedetailleerde video van het appartement gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woonruimte is gelegen aan de Korreweg. De Grote Markt is gelegen op circa 2 km afstand en de Zernike Campus op circa 3,7 km.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de tweede etage van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 70 m2.

VOORZIENINGEN
De entree van het appartement is te vinden op de eerste etage, hier is de trap te vinden naar de tweede etage waar het appartement zich bevindt. Bij binnenkomst kom je in de ruime hal waar de (drie) slaapkamers, keuken, badkamer en toilet zich bevinden. Er bevinden zich twee slaapkamers aan de voorzijde van het appartement, de derde is aan de achterzijde te vinden. De derde slaapkamer verleent tevens toegang tot het balkon aan de achterzijde. De slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 10, 17 en 20 m2. De keuken is voorzien van onder andere genoeg opslag- en werkruimte, gasfornuis, wasemkap en koelkast. De badkamer is voorzien van een douche, twee wastafels en een aansluiting voor een wasmachine. Het toilet is apart gelegen van de badkamer.

PRIJS EN BORG
De huurprijs is €1275,- Excl. De kosten voor de nutsvoorzieningen en internet dien jezelf te regelen. De waarborgsom is gelijk aan één keer de maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt beschikbaar per 1 juli 2024. De huurperiode bedraagt maximaal 24 maanden.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn wij op zoek naar (drie) nette kandidaten. Bij werkende kandidaten word er loonstrookjes gevraagd en bij studenten wordt er gevraagd naar een garantsteller.

INTERESSE?
Als jij interesse hebt kan jij een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte' en daar jouw gegevens achter te laten. Dan zullen wij contact met jou opnemen zodra wij een update hebben.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?