€ 944,21 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
45 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Voorstraat 2411
Kampen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Voorstraat

MOOI DRIEKAMER APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN KAMPEN TE HUUR
INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief servicekosten omtrent de voorzieningen van algemene ruimtes. Deze kosten bedragen 40 euro per maand.
De kosten voor gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen zijn exclusief. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Het appartement voldoet niet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar werkende kandidaten of studenten met een bijbaan.

OVER DE WONING
Het appartement is gelegen op de begane grond en beschikt over twee slaapkamers en een eigen tuin. De indeling is als volgt: hal met toegang tot de woonkamer met open keuken. De hal biedt tevens toegang tot de badkamer met douche en wastafel, het separate toilet en de slaapkamer aan de achterzijde. Via de woonkamer is de ruime vide etage bereikbaar en de woonkamer beschikt over de toegang tot de achtertuin. De woning beschikt over een aparte berging op de begane grond.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?