€ 736,00 p/m excl.

1 kamer
48 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Groot Wezenland 5
8011 JV Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Groot Wezenland

ZEER RIANTE KAMER MET KEUKEN NABIJ STAD EN STATION

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt €115,00 euro, voor de overige kosten betaal je €20,00 per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand bruto huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een nette student of een werkend persoon. Let op: Het is beschikbaar voor slechts één huurder, aangezien het gaat om kamerbewoning.

OVER DE WONING
Deze studio is te vinden in de wijk Assendorp. Assendorp is een wijk dichtbij de binnenstad van Zwolle en het stadion. Vanaf de woning zijn de stad en het station binnen 2 minuten fietsen bereikbaar. Een Jumbo supermarkt is een paar minuten lopen en als klap op de vuurpijl is het Ter Pelwijkpark en Wezenlandenpark nabij gelegen.
De betreffende studio van circa 48 vierkante meter is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand. Het beschikt over een eigen keuken. Het toilet & badkamer wordt gedeeld met de drie medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?