€ 352,00 p/m incl.

1 kamer
17 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Van Ittersumstraat 68
8012 TL Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Van Ittersumstraat

RUIME KAMER IN ASSENDORP MET EIGEN KEUKEN

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Hierna wordt het contract automatisch verlengd met onbepaalde tijd, u kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot voor gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen, dit bedraagt maandelijks een bedrag van 120 euro. De waarborgsom is gelijk aan één bruto maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een vrouwelijke studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze kamer is te vinden in de wijk Assendorp. Vanaf de woning is de gezellige Assendorperstraat met voldoende winkelgelegenheid om de hoek gelegen. Ook zijn de binnenstad van Zwolle en het station met een aantal minuten fietsen snel te bereiken.

De betreffende kamer is gesitueerd op de eerste etage aan de voorzijde van het pand. De kamer beschikt over een eigen keuken en eigen douche, ook heeft de kamer twee ruime inbouw kasten. Het toilet en de tuin worden gedeeld met de drie medebewoonsters.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?