€ 1.095,00 p/m excl.

1 kamer
26 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Heymanslaan 3C
9714 GE Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Heymanslaan

LEUKE GEMEUBILEERDE STUDIO MET RUIM BALKON IN DE KORREWEGWIJK IN GRONINGEN TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
De woning is gelegen in de Korrewegwijk op ongeveer vijf minuten fietsen naar de binnenstad. De voorzieningen zijn nabij en de Zernike Campus is ongeveer tien minuten fietsen.

SITUERING
De studio is gesitueerd op de tweede etage van het gebouw aan de achterzijde.

OPPERVLAKTE
De studio heeft een oppervlakte van circa 26 m2.

INDELING
Via de centrale entree kom je op de hal terecht waar toegang is tot de woonruimte. Bij binnenkomst bevindt zich het woon- eetgedeelte, hier bevindt zich een bank en een eettafel. In de doorloop naar het andere gedeelte van de studio is de keuken te vinden. Deze is o.a. voorzien van inductiekookplaat, wasbak, genoeg werk- en opslagruimte. Verder bevindt zich een wasmachine in de keuken. Aan de andere zijde bevindt zich het slaapgedeelte, hier is een ruim tweepersoonsbed met een kledingkast. Aan beide zijden van de studio is toegang tot het ruime balkon. Tot slot is er een moderne badkamer aanwezig met (regen) douche, wastafel en toilet.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs bedraagt €1095,- en de nutsvoorzieningen zijn gebaseerd op een voorschot (zonder internet) van €100. Dit maakt een totaal van €1195. De borg bedraagt één maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De studio is beschikbaar per 1 juni 2024 voor een periode van maximaal 12 maanden.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?