€ 811,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
80 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Stationsweg 3- 3A
7941 HA Meppel

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Stationsweg 3-

RUIM 1 SLAAPKAMER APPARTEMENT IN HARTJE MEPPEL

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand. De aanvaardingsdatum van de woonruimte kunt u bovenaan onze website vinden.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water en elektra, het voorschot hiervoor bedraagt € 170,00 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Het appartement is gelegen op de tweede etage van dit grote complex. In het complex vind u meerdere soortgelijke appartementen, studios en zelfs kamers. De ruimte is voorzien van een halletje bij binnnenkomst met daar de entree naar de ruime woonkamer. De woonkamer geeft u toegang tot de badkamer welke is voorzien van wastafel, douche en toilet. Ook is er een keuken en een aparte slaapkamer tot uw beschikking. De wasruimtes voor wasmachines en drogers zijn in de algemene ruimtes beschikbaar voor gebruik.

Op locatie bent u gevestigd tussen het centrum en station, beide zijn binnen 5 minuten wandelen snel te benaderen. Parkeren is gratis in de directe omgeving voor de woning.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?