€ 1.050,00 p/m excl.

1 kamer
24 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Heymanslaan 3D
9714 GE Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Heymanslaan

LUXE GEMEUBILEERDE STUDIO MET BALKON IN DE GEZELLIGE KORREWEGWIJK TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning is gelegen in de Korrewegwijk op ongeveer vijf minuten fietsen naar de binnenstad. De voorzieningen zijn nabij en de Zernike Campus is ongeveer tien minuten fietsen.

SITUERING
De studio is gesitueerd op de tweede etage van het gebouw.

OPPERVLAKTE
De studio heeft een oppervlakte van circa 24 m2.

INDELING
Via de centrale entree kom je op de hal terecht waar toegang is tot de woonruimte. Bij binnenkomst bevindt zich direct aan de linker zijde de ruime keuken voorzien van combi oven/magnetron, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak en een wasbak. Verder bevindt zich een wasmachine in de keuken. Tegenover de keuken is een ruime zithoek met hoekbank en tv gecreëerd, er is een eettafel aanwezig en voor de grote ramen bevindt zich het twee persoon bed. Tevens is er vanuit deze ruimte toegang tot het ruime balkon. Tot slot is er een moderne badkamer aanwezig met douche, wastafel en toilet.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs bedraagt €1050,- en de nutsvoorzieningen zijn gebaseerd op een voorschot(zonder internet) van €100. Dit maakt een totaal van €1150. De borg bedraagt één maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De studio is beschikbaar per 1 juli 2024 voor een periode van maximaal 12 maanden.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?