€ 1.375,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
70 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Hereweg 12 D
9724AC Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Hereweg

PRACHTIGE GEMEUBILEERD APPARTEMENT AAN DE HEREWEG IN GRONINGEN TE HUUR

LOCATIE
Het appartement is gelegen aan de Hereweg. Het hoofdstation is gelegen op loopafstand en het centrum is ook om de hoek te vinden.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de vierde etage, er is een lift aanwezig.

OPPERVLAKTE
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 65m2.

VOORZIENINGEN
Bij binnenkomst in het appartement kom je in de hal, die toegang geeft tot de woonkamer. De woonkamer is ruim en licht, met grote raampartijen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Het eerste balkon bevindt zich aan de voorzijde van de woonkamer. Vanuit de woonkamer kun je naar de eerste slaapkamer, deze slaapkamer is ruim en licht. Aan de rechterkant van de gang bevindt zich de keuken, uitgerust met een grote koelkast met vriezer, vaatwasser, gasfornuis en oven. Ook zijn er een wasmachine en droger in de keuken aanwezig. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde van het appartement te vinden en is eveneens ruim en licht, met toegang tot het tweede balkon. Verder heeft het appartement een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel met grote spiegel. Het toilet bevindt zich apart van de badkamer.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs van de woonruimte bedraagt €1375,- exclusief, het voorschot bedraagt €200 (afhankelijk van het gebruik) , dit maakt een totaal van €1575,- inclusief. De borg van de woonruimte bedraagt één keer de maandhuur.

HUURTOESLAG
Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 juli voor een periode van maximaal 12 maanden.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn wij op zoek naar nette kandidaten, dit kan zowel werkend als studerend zijn. Er wordt om een garantsteller gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?