€ 785,00 p/m excl.

1 kamer
25 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Parkweg 68b
9725 EK Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Parkweg

PRACHTIGE STUDIO MET VEEL LICHTINVAL EN EIGEN BALKON TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning ligt is gelegen in de Rivierenbuurt, vlak achter het station. Met enkele minuten fietsen sta je in de bruisende binnenstad van Groningen en een supermarkt is om de hoek!

SITUERING
De studio is gelegen op de tweede etage aan de achterzijde.

OPPERVLAKTE
De studio heeft een oppervlakte van circa 25 m2.

VOORZIENINGEN
Het betreft een ruime studio met veel lichtinval door de grote raampartijen. Er is een ruime, luxe keuken aanwezig welke voorzien is van een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en spoelbak. In de keuken is voldoende opbergruimte en is er een wasmachine aanwezig in de keuken. De badkamer beschikt over een douche, zwevend toilet en een wastafel. Verder is er voldoende ruimte om een bank, eettafel en tweepersoonsbed te plaatsen. Tot slot beschikt de studio over een eigen balkon die gesitueerd is over de hele breedte van de studio waardoor je hier zomers heerlijk kan zitten.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs van de studio bedraagt €785,- en de nutsvoorzieningen zijn gebaseerd op een voorschot van €100,-. Dit maakt een totale huurprijs van €885,-. De borg staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Afhankelijk van je persoonlijke situatie is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 mei voor een periode van maximaal 12 maanden, in overleg is hierna verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn wij op zoek naar nette, studerende kandidaten. Er wordt om een garantsteller gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?