€ 895,00 p/m excl.

2 kamers
100 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Kieler Bocht 713
9723JA Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Overige, Kieler Bocht

GROTE BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOORRUIMTE OP IDEALE LOCATIE NAAST DE RINGWEG TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’.

LOCATIE
De locatie van deze bedrijfsruimte is uitstekend, namelijk direct naast de Ringweg. Vanaf hier ben je binnen enkele minuten op de snelweg, maar ook is het slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Groningen.

OPPERVLAKTE
Het oppervlakte van deze bedrijfsruimte is circa 100 m2 verdeeld over twee verdiepingen: op de begane grond beschikt over circa 50 m2 en de eerste verdieping heeft ook circa 50 m2. De hoogte is circa 3,7 meter.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsunit bevindt zich aan de voorzijde van het complex, hier is voldoende ruimte om een auto te parkeren. Via de loopdeur kom je de unit binnen, waar voldoende ruimte is om bijvoorbeeld spullen te plaatsen en/of een auto of bedrijfsbus te parkeren. Naast de loopdeur bevindt zich tevens een elektrische sectionaaldeur, waardoor voertuigen naar binnen gereden kunnen worden.
Via de vaste trap kom je op de eerste etage, waar zich het toilet en de keuken bevinden. In de keuken is een mogelijkheid om een inductiekookplaat te instaleren. Tevens is er op deze etage voldoende ruimte om spullen te plaatsen of een kantoor te creëren. De etage beschikt over grote ramen waardoor je veel natuurlijk daglicht binnen krijgt, ook zijn er extra stopcontacten geplaatst waardoor er een mogelijkheid is om computers aan te sluiten.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs bedraagt €895,- exclusief. De borg staat gelijk aan drie keer de maandhuur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De bedrijfsruimte is per direct beschikbaar voor een periode van 12 maanden, met hierna mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van ons aanbod kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?