€ 900,00 p/m excl.

1 kamer
44 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Theodorus Niemeyerstraat 163
9726BR Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Theodorus Niemeyerstraat

RUIME STUDIO AAN DE THEODORUS NIEMEYERSTRAAT TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De studio is gelegen naast een supermarkt. Om de hoek bevindt zich ook de bushalte. Met vijf minuten fietsen ben je in het centrum en het hoofdstation is ook circa vijf minuten fietsen.

SITUERING
De studio is gelegen op de derde etage aan de voorzijde van het pand.

OPPERVLAKTE
De studio heeft een oppervlakte van circa 44m2.

VOORZIENINGEN
De studio heeft veel ruimte en er is een luxe keuken aanwezig die voorzien is van een wasbak, koelkast met vriesvak, twee inductiekookplaten afzuigkap en genoeg opbergruimte. De badkamer beschikt over een douchecabine, wasbak met twee opberglaadjes en zwevend toilet. De studio heeft een ruime woon/slaap gedeelte met grote raampartijen. Tot slot zijn er gezamenlijke wasmachines en drogers aanwezig en is er voor het pand ruimte om je fiets te stallen.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs van de woning bedraagt €900,-. De nutsvoorzieningen zijn gebaseerd op een voorschot van €170,-. Dit maakt een totale maandelijkse huurprijs van €1070,-. De borg bedraagt twee keer de kale huurprijs.

HUURTOESLAG
Het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is per 1 april beschikbaar voor een periode van maximaal 12 maanden, met hierna mogelijkheid tot verlening voor onbepaalde tijd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?