€ 980,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
44 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Lage der A 3F
9718 BJ Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Lage der A

PRACHTIG APPARTEMENT OP EEN TOP LOCATIE TE HUUR AAN HET LAGE DER A IN GRONINGEN.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt. Let op! de foto's zijn van een ander appartement welke gelijk is aan het appartement welke beschikbaar komt.

LOCATIE
Het appartement is gelegen aan het Lage der A. Er is een prachtig uitzicht over de grachten en je loopt zo het centrum in naar de Vismarkt, Grote Markt of de Westerhaven.

SITUERING
Het appartement is gesitueerd op de derde etage.

OPPERVLAKTE
De woning heeft een oppervlakte van circa 44 m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met een open keuken. Er komt veel natuurlijk licht binnen door de ramen aan de voorzijde. Door de ramen is er tevens een prachtig uitzicht over het lage der A. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasser, kookplaat en oven. Er is één slaapkamer aanwezig waar genoeg ruimte is voor een twee persoon bed en een kledingkast. In de slaapkamer is tevens toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. Er is in het complex een wasruimte aanwezig waar wasmachines en drogers zijn.

HUURPRIJS & BORG
De kale huurprijs bedraagt €980,-. Hier komt een bedrag van €180,- voor de nutsvoorzieningen. Dit maakt een totaal van €1160. De borg van de woonruimte bedraagt twee keer de maandhuur.

HUURTOESLAG
Het is bij deze woning niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 april voor een periode van 12 maanden. In overleg is hierna verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.


Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?