€ 149,00 p/m excl.

1 slaapkamer
7 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Tuinstraat 8a
8011 HC Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Tuinstraat

LEUKE KAMER IN DE BRUISENDE WIJK ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Het voorschot hiervoor bedraagt 155 euro. Bij ingang van het huurcontract dient één maandhuur aan waarborgsom voldaan te worden. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Vanaf locatie is de winkelstraat van Assendorp op enkele minuten lopen bereikbaar. Hier bevinden zich verschillende soorten winkels, eetgelegenheden en een supermarkt. Het station is binnen 5 minuten fietsen te bereiken. Het centrum van Zwolle is op de fiets makkelijk te bereiken.

De kamer bevindt zich in een studentenpand. De kamer is ca. 8m2 groot en gesitueerd op de eerste etage aan de voorzijde van het pand.

De kamer beschikt een eigen wastafel. De voorzieningen zoals de badkamer, toilet en keuken deelt u met de gezellige medebewoners van het studentenhuis.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?