€ 1.395,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
60 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Het Hout 129
9723 LB Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Het Hout

LUXE GEMEUBILEERDE WONING MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE STAD TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning is gelegen in het complex ‘Kop Van Oost’ en met enkele minuten fietsen sta je in de binnenstad van Groningen. Tevens zijn uitvalswegen en het centraal station nabij. Voorzieningen zoals een supermarkt en een sportschool zijn nog geen tien minuten fietsen.

SITUERING
Het appartement is gesitueerd op de vierde etage.

OPPERVLAKTE
De woning heeft een oppervlakte van circa 60 m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement bevindt zich in het complex ‘Kop van Oost’. Er is een ruime binnentuin aanwezig waar je zomers heerlijk kan zitten, ook is er een tennisveld en een speeltuin aanwezig op de binnenplaats.
Via de voordeur kom je direct in de luxe keuken welke voorzien is van koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven, gasfornuis en afzuigkap. Via de keuken loop je de gang in, vanaf hier heb je toegang tot de bergruimte die over wasmachine + droger beschikt en tot het toilet. De woonkamer beschikt over veel lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer is van luxe meubilering voorzien. De slaapkamer, die tevens over veel natuurlijk licht beschikt, grenst aan de woonkamer. De badkamer heeft veel ruimte en beschikt over een wastafel, bad en aparte douche.
Tot slot beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats en aparte berging.

HUURPRIJS & BORG
De kale huurprijs bedraagt €1.395,-. Hier komt een bedrag van €150,- voor meubilering, internet en tv overheen, wat een totale huurprijs van €1.545,- maakt. Je regelt zelf de contracten voor gas, water en elektra. De borg bedraagt twee keer de huurprijs.

HUURTOESLAG
Het is bij deze woning niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 april voor een periode van 12 maanden. In overleg is hierna verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?