€ 1.354,51 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
87 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Overwinningsplein 105
9728GS Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Overwinningsplein

RUIM TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT AAN HET OVERWINNINGSPLEIN TE HUUR PER 1 JULI

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning bevindt zich op circa twee kilometer van het centrum van Groningen. Er is op steenworpafstand een winkelcentrum aanwezig. Verder bevinden zich meerdere uitvalswegen nabij en het openbaar vervoer is op loopafstand. De Grote Markt is gelegen op circa 10 minuten fietsen.

SITUERING
Het appartement is gesitueerd op de derde etage.

OPPERVLAKTE
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 87 m2. Er is een ruime woonkamer van circa 20 m2 aanwezig, een eetkamer van circa 10 m2 en het appartement beschikt over twee slaapkamers van circa 11 m2 en 8 m2.

VOORZIENINGEN
Bij binnenkomst in de woonruimte bevindt zich aan de rechterzijde de keuken. De keuken is voorzien van o.a. een gasfornuis, koelkast, wasemkap en vaatwasser ook is er genoeg werk- en opslagruimte.
Via da hal is aan linkerzijde de eerste slaapkamer van circa 8m2 aanwezig. Grenzend aan de hal is ook de badkamer te vinden welke voorzien is van een toilet, wastafel en een douche. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een oppervlakte van circa 20 m2. Via de woonkamer is de tweede slaapkamer te bereiken van circa 10 m2. Grenzend aan de woonkamer is ook de eetkamer te vinden. Aan de achterzijde van de woonruimte is ook een balkon aanwezig.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs van de woonruimte bedraagt €1205 exclusief. De servicekosten bedragen €149,51, de nutsvoorzieningen dienen zelf geregeld te worden. De borg van de woonruimte bedraagt één keer de maandhuur.

HUURTOESLAG
Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt beschikbaar per 1-7-24 voor een periode van 12 maanden met eventuele verlening voor een onbepaalde tijd.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.


Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?